THCH Vape

Visar alla 5 resultat

Köp THCH Vape online i Sverige ⚡️

Letar du efter en pålitlig leverantör av THCH Vape? På Vapea erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa THCH Vape produkter till konkurrenskraftiga priser. Utforska vårt sortiment av vapes, godis, buds och tillbehör för att hitta det perfekta alternativet för dina behov.

Beställ din THCH Vape online och få den levererad till dörren. Snabb och säker leverans till hela Sverige. Enkelt och smidigt! 🤩

Prova våra premium THCH Vapes ✨

THCH vape är storsäljare på hampamarknaden, tack vare denna nyligen upptäckta cannabinoid som lovar intensiva, euforiska rus som går utöver vad delta 9 THC kan erbjuda. Hos Vapea hittar du ett brett utbud av THC-H vapes, i olika stammar, cannabinoidblandningar och mer, och säljs både i vapepatronform och engångsvapeform.

Naturligtvis har THCH vapes vi har från olika märken genomgått tredjepartstestning. Dessutom är de tillverkade av bara de mest respekterade märkena i hampaindustrin idag. Fria från tillsatser och utrustade med pålitlig hårdvara kommer de att ge dig det tillfredsställande men lagliga cannabisruset du har sökt.

649 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
399 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
0.5 ml
1 ml
2 ml
269 kr599 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
649 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan


Vad är THCH?

Tetrahydrocannabihexol (THCH) är en mindre omtalad cannabinoid jämfört med dess nära släktingar som Delta 9 THC och cannabidiol (CBD). Ändå börjar mindre cannabinoider som THCH just börja få uppmärksamhet när vi utökar vår kunskap om cannabisväxten. Vad vi dock vet är att THCH är en mindre cannabinoid som finns i cannabis sativa-växten. THCH kan hittas i spårmängder i vissa hampastammar.

Kan THCH syntetiseras?

Ja, som många andra cannabinoider, kan THCH syntetiseras i en laboratoriemiljö på ett av två sätt:
  • Kemisk syntes: Gör det möjligt att skapa cannabinoider som är sällsynta eller inte naturligt förekommande, eventuellt inklusive THCH. Denna metod kräver avancerad kunskap om organiska kemireaktioner, och komplexiteten i syntesen kommer att bero på den molekylära strukturen hos den målinriktade cannabinoiden.
  • Semi-syntes: Denna metod kombinerar naturliga källor och laboratoriemodifikation. Till exempel kan en mer vanlig cannabinoid extraherad från cannabisväxten kemiskt modifieras för att skapa en sällsyntare (potentiellt som THCH). Denna process kan vara enklare än fullständig syntes, beroende på likheten mellan startmolekylen och slutmålet.
THCH Vape
THCH Vape

Vad är skillnaden mellan THCH och THC?

Även om THCH och THC är strukturellt liknande, kan de ha olika psykoaktiva egenskaper, potens och interaktioner med den mänskliga kroppen.

Hur interagerar THCH med det endokannabinoida systemet (ECS)?

Liksom andra cannabinoider interagerar THCH med CB1- och CB2-receptorerna i det endokannabinoida systemet, men dess exakta verkningsmekanism och affinitet för dessa receptorer kräver ytterligare studier.

Är THCH psykoaktivt?

Preliminär forskning tyder på att THCH kan ha psykoaktiva egenskaper, men ytterligare studier behövs för att bestämma dess exakta effekter och potens jämfört med THC. Men vad vi vet är att THCH sägs vara ungefär 10x mer potent än THC. Därför är denna cannabinoid mycket potent och har en unik entourage-effekt.

Vilka är de potentiella fördelarna med THCH?

Det fullständiga spektrumet av potentiella fördelar med THCH är ännu inte väl etablerat. Liksom andra cannabinoider kan det erbjuda terapeutiska egenskaper, men mer forskning behövs.

Finns det några möjliga biverkningar av THCH?

Biverkningsprofilen för THCH är inte väl dokumenterad, men som andra cannabinoider kan potentiella biverkningar inkludera yrsel, torr mun och förändringar i humör eller kognition.

Hur konsumeras THCH?

THCH kan konsumeras på liknande sätt som andra cannabinoider, inklusive genom inhalation (vaping eller rökning), ätbara produkter, tinkturer, dabs och användning av blommor.

Interagerar THCH med andra cannabinoider?

THCH kan interagera med andra cannabinoider och föreningar i det som kallas "entourage-effekten”. Det innebär att dess effekter kan påverkas av närvaron av andra cannabinoider, terpener och föreningar i cannabisväxten.

Är THCH lagligt i Sverige?

THCH är lagligt i Sverige, att köpa, sälja och inneha THC-H är helt lagligt.Lagligheten för THCH varierar efter jurisdiktion och beror ofta på hur lagar behandlar mindre eller sällsynta cannabinoider. Här i USA, tack vare 2018 års Farm Bill, är THCH en laglig cannabinoid på federal nivå. Men när det gäller att vara laglig på en per statlig basis, kolla alltid lokala lagar och förordningar.

Kan man misslyckas med ett drogtest genom att använda THCH?

Ja, det kan vara möjligt, eftersom drogtester vanligtvis letar efter metaboliter gemensamma för många cannabinoider, inklusive THC. Var alltid försiktig om du är föremål för drogtester.

Finns det några kända läkemedelsinteraktioner med THCH?

Eftersom THCH är en relativt ny cannabinoid finns det begränsad information tillgänglig om dess potentiella läkemedelsinteraktioner. Det är rådligt att rådfråga din läkare om du har oro över läkemedelsinteraktioner.

Hur mycket THCH ska jag ta?

När det gäller dosering är det bäst för dem som är nya till denna cannabinoid som kom från att ta andra cannabinoider att börja lågt och långsamt, eftersom de bygger upp en tolerans. Generellt sett bör du följa instruktionerna på paketet, som kommer att identifiera rätt mängd THCH att ta för optimala resultat.

Är THCH ett alternativ för nybörjare?

THCH är mer lämpligt för mer erfarna hampaanvändare på grund av dess effekter.

Kan man överdosera på THCH?

Det finns inga kända fall av dödlig överdos från THCH. Dock kan konsumtion av stora mängder THCH eller någon cannabinoidbaserad produkt leda till obehag och negativa effekter.