Shrooms

Visar alla 4 resultat

Köp Shrooms / Svampar Online i Sverige

Utforska vårt breda sortiment av Shrooms (Svampar) online i Sverige. Besök vår butik på Odenplan i Stockholm eller handla online bekvämt från ditt hem. Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 500kr och om du beställer innan kl 15:00, skickas dina varor samma dag! Köp Shrooms online hos oss för en säker och snabb leverans.

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa produkter som passar alla smaker och preferenser. Oavsett om du är en erfaren användare eller nybörjare, har vi något för dig. Vår hemsida är lätt att navigera och vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor eller funderingar. Handla tryggt och säkert med oss idag!

📍 Våran butik på Odenplan i Stockholm! 📦 Fri frakt över 500kr 🚛 Beställ innan kl 15:00 skickas varorna samma dag!


Mushroom gummies the high company
Mushroom gummies - The high company

Låt Shrooms bli ditt nya favorittillskott för en naturlig energikick! ⚡

Välkommen till en värld av shrooms / svampar, där vi kombinerar det bästa från Mighty Fungi, Rooms, Trehouse och Fit4Seasons för att ge dig en unik upplevelse. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter som kommer att tillfredsställa alla dina behov och önskemål.Mighty Fungi erbjuder ett färdigt multitillskott med upp till fyra olika funktionella shrooms (svampar). Detta är perfekt för dig som vill ha en enkel och effektiv lösning på dina kosttillskottsbehov. Du kan välja mellan olika pulver för att göra smoothies, varm choklad, proteinshakes eller annan valfri vätska. Det går även utmärkt att ha i matlagning eller i bakverk.Om du vill lägga till lite extra smak och textur till dina bakverk, varför inte prova våra nya tårtdekorationer från The High Company? Vi har Mushroom gummies, karameller och choklad som kommer att ge dina cupcakes eller tårtor det där lilla extra. Eller kanske du föredrar våra Mushroom gummies från Trehouse? De kommer i fyra läckra smaker: Blue Raspberry, Watermelon Wonder, Juicy Mango och Strawberry Dream. Helt enkelt dreamy de luxe!För de som föredrar kapslar har vi också ett utbud från MightyFungi. Dessa är perfekta för dig som vill ha en snabb och enkel lösning på dina kosttillskottsbehov. Vi har även tinkturer från Foodsporen, som är ett enkelt sätt att tillgodogöra sig innehållet. Den enda skillnaden är att det tas upp något långsammare i kroppen.Vi välkomnar svamparna in i gemenskapen och hoppas att du kommer att älska dem lika mycket som vi gör. Kombinera dina favoriter från MightyFungi, Rooms och Fit4Seasons- eller kör ett färdigt multitillskott från MightyFungi med upp till fyra olika funktionella svampar! Oavsett vad du väljer, kan vi garantera att du kommer att få en produkt av högsta kvalitet som kommer att ge dig alla de fördelar som shrooms (svampar) har att erbjuda.