Fyrverkerier

Visar alla 24 resultat

Köp dina fyrverkerier, smällare och andra pyrotekniska varor på Vapea

När slutet på året närmar sig börjar sökandet efter den där extra touchen av magi för att höja ditt firande. Leta inte längre – svaret är lika klart som natthimlen som väntar på kalejdoskopet av färger och ljud som bara fyrverkerier och smällare kan leverera, svaret är Vapea!

Oavsett om du planerar en episk sammankomst eller ett mindre firande med en vän eller två så finns vårt utbud av fyrverkerier och smällare här för att säkerställa att ditt firande verkligen blir oförglömligt. Köp fyrverkerier i Stockholm i vår butik eller handla direkt på vår webbplats och hämta upp de i butiken.

Beställ dina fyrverkerier, bombtårtor & smällare från Vapea idag och hämta i butik samma dag! Hos oss finner du allt från raketer, smällare, airbombs och bombtårtor till fyrverkerisatser. Vi säljer fyrverkerier av allra bästa kvalitet från Hanssons Fyrverkerier. Beställ dina raketer redan idag!

-20%
Det ursprungliga priset var: 49 kr.Det nuvarande priset är: 39 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 599 kr.
-10%
Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 899 kr.


Handla fyrverkerier och smällare inför nyårshelgen på Vapea

Vi säljer de bästa fyrverkerierna och smällarna för att göra ditt nyårsfirande till ett legendariskt minne. När du vill köpa fyrverkerier i Stockholm så vet du att Vapea är en av de bästa. I vårt breda utbud hittar du det allra mesta för att skapa unika och vackra ljusshower som lyser upp vintermörkret. Kom ihåg att du behöver vara minst 18 år gammal för att få inhandla och använda fyrverkerier och liknande produkter.
Fyrverkerier
Fyrverkerier

Raketer och fyrverkerier tar firandet till nästa nivå

Ingenting säger firande riktigt som en himmel målad med fyrverkerier i strålande färger. Med sina hisnande explosioner och glittrande stigar har fyrverkerier kraften att fängsla publik i alla åldrar. Här är varför du bör överväga dem till ditt nyårsfirande.
 • Visuell effekt: Fyrverkerier skapar ett visuellt spektakel som helt enkelt är oöverträffad. De kan skräddarsys efter din fests tema med en mängd olika färger och effekter.
 • Känslomässig koppling: Det finns en anledning till att fyrverkerier är en stapelvara vid stora evenemang – de väcker känslor och skapar en känsla av förundran och spänning.
 • Minnesvärda ögonblick: Rätt fyrverkeri kan vara höjdpunkten på ditt evenemang och se till att dina gäster kommer ihåg det i många år framöver.

Smällare är mer än bara tillbehör

Smällare är mer än bara högljudda bakgrundspjäser; de är den auditiva essensen av spänning och firande. Här är vad som gör dem till ett måste:
 • Atmosfärförstärkare: Smällarnas skarpa smällar och sprakande skapar en atmosfär fylld av spänning.
 • Tradition möter kul: Smällare har djupa rötter i kulturella traditioner över hela världen, och används bland annat för att avvärja onda andar och ge lycka.
 • Variation för alla: Med olika intensiteter och varaktigheter tillgängliga, finns det ett smällarepaket som passar för alla typer av fester, från små sammankomster till större utomhusevenemang.

Fyrverkerisatser, bombtårtor och andra pyrotekniska varor inför nyår

Är du redo att göra ditt firande verkligt oförglömligt? Med fyrverkerier från Vapea är himlen inte gränsen; det är vår scen! Vår samling av förstklassiga fyrverkerier förvandlar vilken natt som helst till en trollbindande show av ljus, färger och ljud. Det är inte bara en händelse; det är en episk uppvisning av konstnärskap som kommer att lämna dig och dina gäster andfådda av förundran.Varför nöja sig med det vanliga när man kan ha det extraordinära? Vårt urval av högkvalitativa raketer, fontäner och nyheter är handplockade för den ultimata prestandan som lovar att blända. Från den första gyllene gnistan till det sista silverskimret ser våra pjäser till att varje ögonblick inte är något annat än magiskt.Oavsett om du handlar raketer, fyrverkeripjäser eller fyrverkeritårtor så hittar du ett brett utbud på vår webbplats. Välj själv om du vill köpa fyrverkerier på nätet och hämta upp de i vår butik, eller om du vill handla direkt i vår butik där vi säljer fyrverkerier på plats.

Tips för hur du undviker olyckor med fyrverkerier

När det kommer till fyrverkerier kan spektaklet och spänningen vara hisnande, men det är viktigt att komma ihåg att säkerheten är av största vikt. Fyrverkerier är en fröjd att se men kan utgöra betydande risker om de inte hanteras på rätt sätt. Här är vad du behöver veta för att hålla ditt firande säkert och trevligt.
 1. Förberedelser är nyckeln Läs alltid instruktionerna noggrant innan du tänder fyrverkerier. Ha vatten i närheten, till exempel en trädgårdsslang eller hinkar med vatten, för att släcka eventuella gnistor. Välj ett klart, öppet utrymme borta från människor, hus och brandfarliga material.
 2. Tänd en i taget Motstå frestelsen att tända flera fyrverkerier samtidigt. Detta ökar inte bara risken för funktionsfel, utan det gör det också svårare att hålla ett säkert avstånd.
 3. Håll ett säkert avstånd Efter att ha tänt ett fyrverkeri, gå omedelbart tillbaka till ett säkert avstånd. Ha aldrig någon del av din kropp över fyrverkeriet och instruera alla åskådare att hålla sig tillbaka.
 4. Håll ett öga på barn och husdjur Barn ska aldrig tillåtas hantera eller antända fyrverkerier. Även tomtebloss, som kan verka ofarliga, kan nå temperaturer som är tillräckligt höga för att smälta vissa metaller och bör användas under uppsikt av vuxen. Husdjur kan bli rädda av de höga ljuden från fyrverkerier. Håll dem inomhus för att minska risken för att de springer iväg eller skadas.
 5. Vänta om inget händer Försök aldrig tända igen eller plocka upp fyrverkerier som inte har antänts helt. Vänta i 20 minuter och blötlägg den sedan i vatten för att säkerställa att den är säker att kassera.
 6. Blanda inte alkohol och fyrverkerier Spara eventuell alkohol till efter föreställningen. Den som avfyrar fyrverkerier bör vara nykter och alert för att hantera de risker som är förknippade med det.
Kom ihåg att fyrverkerier är ett privilegium, inte en rättighet. Med stort spektakel följer stort ansvar. Fira smart och se till att de enda minnena från ditt evenemang är en fantastisk ljusshow,Det bästa firandet är de som sätter spår i minnen, inte i missöden. Prioritera säkerheten, välj rätt produkter, och ditt evenemang kommer säkerligen att bli den explosion du hoppas på. Från raketer i himlen till mjuka, tindrande tomtebloss, gör ditt val och gör dig redo att fira med Vapea.